четверг, 25 августа 2016 г.

Лісова школа

Незабаром починається навчання в школах, ліцеях та інших закладах, де наші маленькі друзі здобуватимуть знання, вміння та нових товаришів :) Щоб початок навчання став для дітей Святом, як і весь подальший процес, батьки дарують дітям подарунки до 1 вересня. Саме тому, сьогодні ми покажемо вам один з найкращих подарункових книжкових наборів, який тільки можна собі уявити до подібної події :)
Це набір прекрасних книжок Всеволода Нестайка про пригоди у "Лісовій школі". 4 книжки з плакатом-розкладом у подарунковій коробці подарують дитині, що читатиме їх багато веселого та цікавого дозвілля ;) 




Найперше, що сподобається читачам, це форзаци - вони не тільки красиві, а й цікаві, змістовні, з ними можна окремо гратися :)
Це карта лісу, в якому мешкають учні лісової школи зі своїми родинами
А це, як ви здогадуєтеся, головні герої :) 
В третій книзі події відбуваються взимку, і відповідно до того оформлені форзаци

 А тут представлена Школа птахів :)
Всі книги мають багато яскравих малюнків, що подобаються дітям. Бо вони веселі, сучасні, цікаві, але не комп'ютерні, а живі, мальовані відповідно до дитячих вподобань. 

 Навіть фантастичні прибульці потрапили до казкового лісу :)
Вчитель фізкультури такий симпатичний та спортивний ;)

Чого тільки не трапляється з героями книжок, тут вам і дитячий детектив..

... І політичні інтриги )))
Але завжди чітко просліджується, що добре, а що погано.
І звісно, що добро завжди перемагає зло :)
 Недарма, коли батьки не знають, як допомогти дитині, що не любить читати, полюбити книжки, чарівною виручалочкою стають твори Нестайка :) Коли діти починають їх читати, їм стає цікаво, що ж там далі. Бо в історіях багато дитячого драйву, вони написані "їхньою мовою" і доповнюють це все цікаві ілюстрації.
 Багато таємниць сховалися на сторінках історій лісової школи. Хоча б, от секрет цієї чудової родини Васі Кицина ;) інтригуюча та заплутана історія, яку дитині хочеться пошвидше розгадати :)
А так виглядає розклад з героями улюбленої книжки :)
Єдиним недоліком цих книжок є те, що після їх прочитання, батькам доведеться купувати більше книжок з новими пригодами лісових учнів ;) 
Гарного і легкого навчання вашим діткам в новому навчальному році!




Комментариев нет:

Отправить комментарий