среда, 27 апреля 2016 г.

Марійчині пригоди

Цікаві історії про маленьку дівчинку Марійку та її друзів, які сподобаються дитині дошкільного віку, насамперед тим, що всі пригоди нагадуватимуть маленькому читачеві себе самого :) 


Все, що відбувається з дівчинкою є дуже важливими подіями для її однолітків, та мають велике значення для них.
В цій книжці, в багатьох змальованих ситуаціях, дитина знаходить зразок для себе, як поводитися в різних життєвих ситуаціях. 
Книжка новинка від ВСЛ, але мені вона вже полюбилася - насамперед, своїми чудовими дитячими ілюстраціями Мар'яни Петрів
Вже від одного споглядання тих малюнків, настрій підіймається, а посмішка сама закрадається на вуста :)
Читаючи розповіді, уява відносить маленького читача в свій унікальний світ, але, водночас, дає зрозуміти дитині, що вона не самотня і все, що з нею відбувається в житті, то є звичайним, але й важливим.
Разом з маленькою героїнею книги, читачі дізнаються про важливі життєві подіїї, та як їх сприймати. А ще, мені подобається, як змальовується відношення Марічки до своєї бабуні :) яка була для онуки справжнім зразком та авторитетом. Тож, якщо батьки звернуть увагу маленьких слухачів на особливу повагу до старших родичів, то це буде дуже гарним прикладом для дитини.

Щодо якості книжки, то вона надрукована дуже якісно, так що читати її - одне задоволення. Як і всі книжки від Старого Лева, що в нас є ;)
Без сумнівів, раджу придбати й собі таку маленьку подружку - Марійку :)

1 комментарий:

  1. Лесю, коли ти тільки встигаєш? )))) Дякую, цікава книжка!

    ОтветитьУдалить